Υπηρεσίες υψηλής ποιότητας από την REInvest

Μεσιτικό Γραφείο

Ως κορυφαίο κτηματομεσιτικό γραφείο, η ομάδα μας παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες, καθοδηγώντας τους αγοραστές στην εύρεση ακινήτων που ικανοποιούν τις ανάγκες τους, παρέχοντας επαγγελματική καθοδήγηση και υποστήριξη καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας αγοράς και πώλησης.

Εκτιμήσεις

H REInvest είναι εγκεκριμένο εκτιμητικό γραφείο από το Υπουργείο Οικονομικών (αριθμός εγγραφής Νο.107). Η ομάδα μας αποτελείται από εγγεγραμμένους και διεθνώς αναγνωρισμένους εκτιμητές μας από την TEGOVA, RICS, και το Υπουργείο Οικονομικών. Οι εκτιμήσεις μας διεκπεραιώνονται βάσει των Ευρωπαϊκών εκτιμητικών προτύπων (EVS) και των Διεθνών εκτιμητικών προτύπων (ΙVS), έχοντας ως αποτέλεσμα τη διασφάλιση της ποιότητας.

Ανάπλαση περιουσιακών στοιχείων

To Asset Regeneration αναφέρεται στη διαχείριση και αξιοποίηση χαρτοφυλακίων ακινήτων από πολυκλαδικές έμπειρες ομάδες υψηλής κατάρτισης, έτσι ώστε οι προτάσεις και δράσεις μας να μεγιστοποιούν την αξία του ακινήτου με τον πλέον οικονομικά συμφέρον τρόπο, λαμβάνοντας υπόψη περιβαλλοντικά και κοινωνικά κριτήρια.

Παρέχουμε μία ολιστική προσέγγιση στη διαχείριση και αξιοποίηση των χαρτοφυλακίων καθ’όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους, από τη δημιουργία Στρατηγικής μέχρι την Υλοποίηση, , παράλληλα εντοπίζοντας, ελαχιστοποιώντας και διαχειρίζοντας οποιουδήποτε κινδύνους.

Γιατί να επιλέξετε την REInvest

Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας, η REInvest διαθέτει πλούσια τεχνογνωσία για τους πελάτες της. Με έτος ίδρυσης το 1980, έχουμε συσσωρεύσει εκτεταμένες γνώσεις στον τομέα της διαχείρισης ακινήτων και των υπηρεσιών ακινήτων. Ωστόσο, οι πελάτες μας κερδίζουν περισσότερα από την τεχνογνωσία μας. Η ξεχωριστή μας προσέγγιση μας κάνει να ξεχωρίζουμε. Προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες, προσαρμόζοντας τις στρατηγικές μας στα συγκεκριμένα περιουσιακά στοιχεία, έργα και χαρτοφυλάκιο κάθε πελάτη. Η ολιστική 360° προσέγγισή μας, εξασφαλίζει μια ολοκληρωμένη εμπειρία για τους αγοραστές, τους πωλητές και τους ενοικιαστές, που ανταποκρίνεται στις εξατομικευμένες ανάγκες.

Η ομάδα μας από αφοσιωμένους ειδικούς σε θέματα ακινήτων είναι έτοιμη να παρέχει απαράμιλλη υποστήριξη. Οπλισμένοι με τοπικές γνώσεις και εκτεταμένη γνώση της αγοράς, καθοδηγούν τους πελάτες σε κάθε βήμα. Από την πλοήγηση στις περιπλοκές της αγοράς μέχρι τη διαχείριση της γραφειοκρατίας και τον εντοπισμό πιθανών κινδύνων, διασφαλίζουμε τα συμφέροντα των πελατών μας.

Ως υπερήφανο μέλος του ομίλου Resolute, που δραστηριοποιείται σε 11 χώρες παγκοσμίως, η REInvest προσφέρει στους πελάτες της σημαντικά πλεονεκτήματα. Η δέσμευσή μας να μένουμε μπροστά από τις τάσεις της αγοράς και τις τεχνολογικές εξελίξεις μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε έρευνα αγοράς βάσει δεδομένων, που μεταφράζεται σε σταθερή αξία και επωφελείς συμφωνίες για τους πελάτες μας.

Τελικά, οι πελάτες μας επωφελούνται από την εξοικονόμηση χρόνου, χρημάτων και προσπάθειας. Απαλλάσσουμε από το άγχος με τη διαχείριση της πολυπλοκότητας και τον εξορθολογισμό των διαδικασιών. Με την REInvest ως συνεργάτη, οι πελάτες απολαμβάνουν ολοκληρωμένη υποστήριξη που οδηγεί σε επιτυχή αποτελέσματα.

Επικοινωνία